0 Items € 0,00 Cart

You have no items in your shopping cart.

 

Delivery

 

We hebben een goede kennis van scheepvaartroutes en kies de handige scheepvaart weg die de levering sneller maakt. Gezien de verre scheepvaart, Wij bieden 6 verzendkosten manieren: DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS en Air Mail.

Voordat uw bestelling wordt geleverd, hebben wij om uw bestelling te verwerken en al je items door middel van haar strenge kwaliteitscontrole testen. Hierdoor totale levertijd is verschillend van de scheepvaart tijd alleen.

 

De totale levertijd = Levertijd + Verwerkingstijd

 

Het duurt ongeveer een aantal werkdagen voor de pakketreizen van onze faciliteiten naar uw bestemming, The fatest levertijd is 7 dagen. de exacte levertijd op basis van de rederij (DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS, Luchtpost) standaard en de verzendmethode u hebt gekozen.

Wij bieden gratis verzending. Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een e-mail ter bevestiging van uw goederen zijn op hun manier, die ook een tracking link zal bevatten ontvangen. Laat ons uw juiste adres en geldig telefoonnummer! Elk verlies veroorzaakt door de verkeerde ontvanger adres of telefoonnummer is op de klanten.

Leveringen zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van de voorraad. Als we een probleem met uw bestelling zoals onbeschikbaarheid van een artikel zullen wij u te bellen. Als u niet beschikbaar bent sturen wij u een e-mail te vertellen welke maatregelen we nemen te sturen. Sommige van onze levering methoden maken volledige spoor van uw zending vanaf verzending tot geleverd en ondertekend door u. We maken gebruik van een aantal dragers om de levering veilig te stellen voor jou. Onze kosten om je te dekken alle port, verpakking en verzekering tot de waarde van de goederen die u koopt.

 

Levertijd Methode:

Standaard Verzending: Regio waaronder de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk met 7-10 werkdagen.

Frankrijk, Spanje, Duitsland, Nederland, Oekraïne, Japan, België, Denemarken, Finland, Ierland, Noorwegen, Portugal, Zweden, Zwitserland met 7-15 werkdagen.

Brazilië, Rusland, Italië, Argentinië, Chili, Mexico met 20-25 werkdagen.

Alle andere landen met 7-25 werkdagen.

 

Verwerkingstijd

1-3 werkdagen (sommige producten zal 5 werkdagen in beslag nemen).


Wat als je bent wanneer uw bestelling aankomt?

Als je uit bent wanneer het pakket aankomt, zal uw postperson of koerier een kaartje laat je te vertellen waar u te halen uw discreet verpakte bestelling

Als uw pakket wordt meegenomen naar het dichtstbijzijnde kantoor levering u zal moeten gaan en het verzamelen van uw pakket.

Als uw pakket wordt genomen om de dichtstbijzijnde koerier depot, kunt u het verzamelen of regelen om te kunnen worden nageleverd.

 

Wat als uw bestelling niet aankomt als je verwachten?

Als uw bestelling is meer dan 4 dagen te laat, neem dan contact met ons op.

 

Waar ftwrboost.com levert aan?

ftwrboost.com levert aan een groot aantal landen, zoals

Australië, België, Brazilië, Bulgarije, Canada, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Hongarije, Japan, Maleisië, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Polen, Zuid-Afrika, Spanje, Zweden, Zwitserland, Turkije, Verenigd Koninkrijk, Verenigde staten elke vele anderen!